Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017

The Cottage White Colour

Κανένα χρώμα τεχνητής παλαίωσης που διαθέτουμε τα προϊόντα του καταλόγου μας δεν είναι απλό, μονοδιάστατο.  Όπως όλα τα χειροποίητα προϊόντα, κάθε ένα έχει υπόβαθρο, επιφάνεια και χαρακτήρα. Άλλες φορές η επιφάνεια είναι αυτή που κυριαρχεί, άλλες το υπόβαθρο δίνει το στίγμα του, άλλες φορές η πρώτη ύλη δίνει τη προσωπικότητά του με τα νερά και τους ρόζους του.


Το Νο 63 (White Cottage) είναι χρώμα με τις περισσότερες πωλήσεις.  Ένα υπόλευκο κρεμώδες λευκό με σκούρα καφέ παλαίωση, κάνοντας κάθε προϊόν, μια chic επιλογή.



239-701-63
Αυτό είναι ένα προϊόν πολύ αγαπητό σε μας.  Μια τετραπλή θήκη για περιοδικά, καταλόγους, φακέλους κλπ.  Από μόνο του είναι ένα εξαιρετικά όμορφο (θηλυκό ναι!) αντικείμενο, τοποθετώντας το όμως πάνω σ' ένα αδιάφορο γραφείο ή απλή επιφάνεια, τη μεταμορφώνει σ' ένα σεκρετέρ μοναδικής αισθητικής.


280-125-63
Το συγκεκριμένο αντικείμενο (κομοδίνο τοίχου με εφημεριδοθήκη), αρχικά σχεδιάστηκε για ένα μικρό ξενοδοχείο στη Σίφνο.  Περιορισμένος χώρος στα δωμάτια, αφού ο ιδιοκτήτης ήθελε όλα να είναι απλά και απέριττα για να είναι πρωταγωνιστής η απίστευτη θέα του Αιγαίου που απλωνόταν μπροστά από τις τζαμαρίες.  Το συγκεκριμένο κομοδίνο, ανταποκρινόταν στις ανάγκες των φιλοξενουμένων, με το White Cottage και τη παλαίωσή του μόνο στις ακμές του επίπλου, δώσαμε την απαραίτητη ομορφιά και γοητεία στο χώρο.
  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Centerpiece

Δεν μπορέσαμε να αντισταθούμε... Λατρέψαμε αυτή τη ξύλινη -πώς να τη πούμε τώρα στα ελληνικά- επιτραπέζια ζαρντινιέρα; Οι εφαρμογές δια...